Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapominanie jest procesem... "

Co z moim (nie)spełnieniem
Próbuję Cię zapomnieć
- Czy mi się to uda?
- Nie wiem
Próbuję zapomnieć szum morza
Pytanie
- Czy to jest odpowiednia pora
Jeśli kochasz prawdziwie
Pozwalasz myśli odejść
Nie ograniczasz jej pola widzenia
Czas zapomnienia
Zapominanie jest procesem
Długofalowym
W którą stronę patrzysz
Moje (nie)spełnienie
Czy jeszcze masz o mnie marzenie
Czy w myśli Twojej jest miejsce dla mnie
Zdania buduję nieskładnie
Niezgrabne, kulawe, koślawe, pytające...
Jest miłość...
Jest morze...
Jest tęsknota
A w wyobraźni
Maki na łące....

Mojemu (nie)spełnieniu...

17.01 2021
09:11

281 850 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!