Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sny

Co w tym pięknego?
Niesamowitego...
Płaczą bliscy,
wiatr w ich uszach świszczy.
Wokół pełno kwiatów
lilii, róży, maków.
Łzy spływają na ziemię,
znajomi próbują przypomnieć sobie Ciebie.
Twój uśmiech, dobre dni
chcieliby za to podziękować Ci.
Wszyscy w czerni, żałoba
później modlą się za Ciebie do Boga.
Płacz, odchodzą wszyscy,
oddalają się nawet bliscy.
Zostają jedynie kwiaty, trumna i Ty,
dobrze, że to były tylko sny.

633 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
  • 20 May 2011, 19:37

    Moją opinię powinnaś doskonale znać. Niestety jeszcze plusa Ci dać nie mogę. ;*