Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co w nas drzemie

Co w nas drzemie
sprawia że tracimy zmysły?

A co kusi i dręczy
pozwala zatracać umysły?

Szaleńców taniec
straceńców szaniec
bez opamiętania

Gdzie wola niezłomna
szaleńcom oczy
otwierać?

Gdzie pamięć potomna
kości straceńców
pozbierać?

Taniec szaleńców
szaniec straceńców
bez opamiętania

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!