Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Nie napisano

Co Ty możesz
najwyżej wpaść we wiosenną trawę
otulić się w dłonie
włosy upiąć w słońce

potańczyć pod drzewami
zwilżyć usta rosą
czuć pod stopami ranek

najwyżej być kwiatem

bez nazwy

16 112 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących
  • silvershadow

    26 April 2017, 11:08

    PIękny!

  • Kamil Borkowski

    16 July 2014, 19:55

    Tak późno 'odkryłem' Twoje wiersze, że aż mi głupio. Wyjątkowe.

  • krysta

    22 May 2014, 22:25

    Śliczny wiersz...
    pozdrawiam miło :)

  • RozaR

    9 May 2014, 05:54

    Oto ile warta jest jednostka -ale ma ona swój mikro swiat i w nim może naprawdę wiele.

  • Barefoot

    9 May 2014, 02:24

    "otulić się w dłonie".
    Po stokroć.
    Brzmi.