Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brrr

Co to będzie co to będzie
Jeszcze ludzie chodzą wszędzie
Jeszcze w sklepie uśmiechają
Jednak szybko odwracają

Ropa tania i metale
A na rynku pusto
Chłodno
Ludzi wcale

Ile będzie może miesiąc
Albo dwa
Tyle miała potrwać druga wojna
Która trwała aż sześć lat

Brrrr.

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!