Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co tak naprawdę jest ważne?
powiedz mi, mój przyjacielu,
zastanawiam się nad tym,
ile rzeczy robię na marne...

Czemu mi ciągle brak
czegoś więcej...
czegoś lub kogoś,
kto mnie pokocha...

wytłumacz mi proszę,
dlaczego jest mi źle...
brakuje tak wiele i niewiele...

Czy ona jest tą,
która mnie zmieni?
Lub pogrąży w beznadziei...

6670 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!