Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Co się z nami stało
Z nami, prostymi ludźmi
Co się stało z naszymi umysłami,
Naszymi uczuciami

Zatraciliśmy resztki człowieczeństwa
Kroplami deszczu na asfalcie
Pustymi rozmowami z nieznajomym
Zapyziałym spojrzeniem

Oto karma dla naszej duszy

18 378 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
  • M44G

    28 March 2014, 12:57

    No właśnie co? Ciekawy trafiający w sedno tekst. Miłego dnia Życzę.