Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dołek

Co się dzisiaj ze mną dzieje,
tego nie wie nikt.
Mój rozum kiedyś oszaleje,
też nie zrozumie nikt.
Głupstwami losu,
dusza się cieszy.
Nie rozumiejąc niczego.
Czego pragniemy,
co chcemy w życiu.
Już nie pojmiemy Tego.

3796 wyświetleń
36 tekstów
4 obserwujących
  • 11 November 2013, 00:09

    Fajny wiersz :)

  • misiek45

    25 September 2013, 19:52

    Czasem tak mamy :)pozdrawiam Jacku:)

  • AsiKa

    22 September 2013, 15:00

    też mnie zatrzymał :)