Menu
Gildia Pióra na Patronite

come undone

co się dzieje?
od siebie się odrywam
oddzielam się od poniedziałku
jak naklejka od książki…
słuchawki bity dają
lecę gdzieś w przestrzeń daleką
nieznaną mi…

nie ma Cię tam
to nie cud
to inna rzeczywistość
pejzaże w których Cię nie dostrzegam
dźwięki niepodzielone na dwa
nowe wrażenia dodają…
obrazy bez Ciebie…

jestem lżejsza
na górnych warstwach basów pływam
rytm podgrzewa mi stopy
unoszę się sama
swobodnie wiruję
słońce rozświetla mi oczy…
ręce nie łapią się niczego…

18.02.2019, poniedziałek

33 770 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • kuloodporna

    26 March 2021, 21:54

    🌼🌼🌼.......i nagle czuje jak lecę lecę lecę ......w końcu wolna.......🌼🌼🌼

  • 20 February 2020, 19:46

    Eee tam, na jednym można siadać, byle nie łapać za dwa. :D

  • Monika M.

    17 February 2020, 22:11

    Najgorsze to te kable z prądem...;)

    od yestem
  • 17 February 2020, 20:49

    To może lepiej, nie popadasz w rutynę? ;)

  • Monika M.

    17 February 2020, 20:33

    Oczywiście! Choć nieregularnie;):)

    od yestem
  • 17 February 2020, 20:29

    Ty latasz? :)