Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co powiesz sercu kiedy do przodu rwie,
kiedy usta mówia nie, lecz twa dusza sprzeciwia się.

Ciało pragnie pieszczot, chce być dotykane
lecz kedy Cię nie ma, przy Moim boku
wtedy me serce i dusza jest w ogromnym szoku.

Lecz gdy oczy me zobaczą Twą usmiechniętą
pogodną tważ, wtedy serce me z piersi wyrywa się,
i chce przy Tobie być aż do końca. .

169 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!