Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co noc ten sam sen
Dwie postacie na plaży
Razem?Ich dłonie splecione
Wpatrujący się w blask księżyca
Piękny obraz
Lecz to tylko sen
Piękny sen co kiedyś marzeniem miał być
W sercu czuje, że brakuje mi czegoś
Tego co było kiedyś
Co mieliśmy będą razem
Niekończące się rozmowy do późna
Tysiące wysłanych smsów
Miliony rozdanych buziaków
Marzenie które było do spełnienia
Bo byliśmy razem
Ty i ja
Dwie postacie na plaży
W blasku księżyca
A dziś? Marzenie zniknęło został tylko sen...

1464 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!