Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podziel się

co nam daje los
to zabiera nam
kres przychodzi
gwiazda gaśnie
na każdego czas

płonie płonie gdzieś
że nie znajdziesz jej
anioł wie oczy ma
i zabierze cię

nieśmiertelny grzech
i nie ciężki też
więc pamiętaj
myśl o Bogu
a odpuści tobie

tyle podał los
że nie biedny
żeś
jeśli dał
nie skąp innym
podziel
podziel się

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!