Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do mej miłości

Co mam zrobić by być z tobą
Chyba naprawdę zacząć być sobą
Muszę zwalczyć swe lęki
Żeby nie czuć tej udręki
Nie cierpię podchodów
Zupełnie jak bym się uczył pierwszych kroków
Chce być z tobą moja miła
Nie chce by ta miłość mnie zraniła
Nie będę przed tobą klękać
Ani też wiecznie czekać
To kiedyś skończyć się musi
Ale ta miłość tak bardzo kusi.

308 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!