Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Co mam napisać, nie wierząc prawdzie
co wspomnieć, gdy czas płynie uparcie.
Tylko w zadumie kawałek przeszły uczcić
zostawić uśmiech i z sobą się kłócić.

Sprawiedliwości szukamy u stwórcy
pamiętać nie chcemy o kresu życia maksymie
szok i niedowierzanie dla wszystkich cios zabójczy.
Tak czasami bywa, śmierć nie jest zwidem.

Zanurkuj nam koleżanko pomiędzy błękitnymi kolorami nieba.

Agnieszce ś.p.

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!