Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co mam Ci powiedzieć?
Że tęskno?
po Tobie.
Że zimno?
jak w grobie.
Tak cicho?
jak spowiedź
Przecież wiesz to wszystko
I to niewiele zmienia
Bo nas życie dopadło
Jak
Wygłodniała hiena
No Życie 😊

Nie będę kłamał
że chcę Cię poczuć jeszcze
Bo każdej nocy
Gdy zamykam oczy
Gdy czuję dreszcze
Tu jesteś
I będziesz
Jak we śnie.

2321 wyświetleń
16 tekstów
3 obserwujących
  • 1 December 2020, 10:39

    zielonakredka witam, witam, a potem przyjdzie kolejny zawód i rozczarowanie, więc śpieszmy się pielęgnować ból po stracie nim minie. Pozdrawiam! <3