Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

co któryś świt uaktualniam się
w lichym śnie zginęły ostatnie dinozaury
stoję w ciele mojego poranka
otwarty na oścież

w głębi nieba pod farbą
kolejny poniedziałek

27 547 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!