Menu
Gildia Pióra na Patronite

właśnie ten moment

co jeszcze może się zdarzyć
kiedy noce coraz krótsze
i nas prawie tu nie ma

o świcie
tylko leśna mgła zastyga
nam w dłoniach

między spojrzeniami łzy
otulają ziemię

pęcznieją jak pamięć

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących
  • TruskawkowePole

    17 October 2012, 11:25

    cieszy, że do mnie zaglądacie i zostawiacie widoczne ślady

  • 5 July 2012, 17:04

    Naprawdę dobry :)
    Gratuluję.

  • Gaia

    5 July 2012, 13:50

    Niepokoi ten wiersz. Klimatem.
    :)