Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Co ja mogę poradzić na Twoje zmęczenie?
Co ja mogę poradzić na Twoją nudę, samotność?
Co ja mogę poradzić na Twoją tęsknotę, łzy?
Co ja mogę poradzić na Twoje wymówki?
Co ja mogę poradzić na zimno Twojego serca?
Co ja mogę poradzić na twoje kłamstwa, oszustwa?
Co ja mogę poradzić na brak Twojego czasu?
Co ja mogę poradzić na Twoje słowa "... nie chcę mi się ..."?
Co ja mogę poradzić na Twoją bezsenność?
Co ja mogę poradzić na mijający czas?
Co ja mogę poradzić na brak miłości?
Co ja mogę poradzić na zapomnienie?
Jedyne co mogę to zająć Twój czas wolny,
wypełnić go, ale Ty tego chyba nie chcesz...
... tak samo jak nie chcesz zmienić wcześniej wymienionych przeze mnie sytuacji ...

sierpień 2007r.

5628 wyświetleń
62 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!