Menu
Gildia Pióra na Patronite

co dzień

co dzień myśleć o Tobie,
co dzień pisać do Ciebie
kiedy nie jesteśmy razem.

kiedy jesteśmy,
wsłuchiwać się w Ciebie
i wciąż nie odrywać oczu.

co dzień gdy tylko stoisz obok,
wciągać w siebie
zachłannie Twój zapach.

co dzień gładzić, dotykać,
poprawiać Twoje włosy.

co dzień nie odstępować na krok,
jeździć do Ciebie, po Ciebie, z Tobą.

co dzień wariować na Twoim punkcie!

codzienność z Tobą jest... niecodzienna

nietuzinkowej Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • vikkka

    4 April 2014, 09:40

    Chwyta za serce śliczny

  • Janya

    3 April 2014, 20:40

    ślicznie i uroczo;))
    pozdrawiam;)

  • krysta

    3 April 2014, 16:47

    nietuzinkowy - uroczy..
    pozdrawiam

  • R.A.K.

    3 April 2014, 16:21

    ładnie!

    Pozdrawiam Falco.