Menu
Gildia Pióra na Patronite

WARTO. MARZYĆ

Co czuje
Nie wiem doprawdy
Sama już nie wiem
I chyba Ty też
Tego nie wiesz.

Zależy mi chyba
Jeszcze
Na Tobie
Lubię Cię
Spędzasz nadal
Sen z powiek

Myśli się plączą
Po głowie
Ściska mnie w sercu
Gdy pomyśle sobie
Że może mnie jakaś
Zastąpić, przy Tobie
Miejsce zająć w Twej głowie.

Czy to zazdrość jest
Czy tylko obawa o utratę
A może ja jestem
Jak ten ogrodnika pies
- nie, po prostu zależy
Mi jednak na Tobie.

Ty wiesz na pewno
Jak to jest?
Możemy uciekać
Nie odzywać się
Odpychać na wzajem
nawet wiele dni
A i tak ciągnie nas do siebie
Jak do nikogo nikt...

Możemy nie pisać
Nie dzwonić
Udawać że nas druga
Strona nic nie obchodzi
A jednak pojawia się taka chwila
Gdy wyciągasz dłoń i złość mija
I jest to najpiękniejsze co się może
Zdarzyć...
Jesteś... A więc warto marzyć.

25.3.2015. 11;00

http://www.youtube.com/watch?v=yfCWiTgkZUQ
Asika

31 486 wyświetleń
325 tekstów
5 obserwujących
  • 26 March 2015, 10:22

    tak, warto marzyć ...:)

  • Nikaaaa

    26 March 2015, 00:44

    piękne ;)