Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uroczysko

co cię może
zauroczyć
sama nie wiem
usta
oczy
w oczach
widać
całe wnętrze
w ustach
namiętność
się piętrzy
dłonie dają
nam oparcie
teraz powiem
już otwarcie
że są także
pewna drogą
aby móc
poczuć się
błogo

można głaskać
czyjeś lico
delikatnie muskać
po czym
kreślić całej
twarzy kształt
a to jest
dopiero start
bo gdy zaczniesz
szyję badać
może wtedy
się okazać
żeś najczulszej
dotknął struny
bo tu uczuć
jest siedlisko
potem możesz
robić wszystko
odgadywać
całą postać

albo lepiej
tak pozostań

-------------------------
(wspomnienia 2009r.)

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!