Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Cnota i cała reszta "

" Cnota "

Myślę, że:
Cnota - to podstawa.
Dlatego uzbrojona w cnotę - czekam już dobrych pięćdziesiąt wiosen, że o zimach nie wspomnę.
Proszę Cię...
Czasem wspomnij o mnie z cnotą w głosie... Mój Ty Losie.

***

" Uśmiech - kochanek wyborowy "

Uśmiech obowiązkowy - na każdy dzień roku - nawet o zmroku, czy w świetle poranka... Uśmiech jest jak kochanek - kochanka - czułości w nim tyle. Wypełniaj nim każdą chwilę.

***
" Wspomnienia "

Kiedyś dziwne żarty się mnie trzymały.
Przeszedł ten okres wspaniały.
Dzisiaj tylko wspomnienia pozostały.

***

Z serii ' uśmiechy serca '

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!