Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak żal ...

ciszy świata
nikt już nie złamie
śpiewu ptaków
wiosna nie przyniesie
delikatnych nut
drzewa nie zaszumią

bo nie ma ciebie

z mroku nie wyłoni się
najsłabszy promień słońca
czarnego nieba nie rozświetli
żadna z miliona gwiazd
wiecznymi łzami rosić będzie ziemię

bo nie ma ciebie

z bezdusznej czerni
ma dusza nie może drogi znaleźć
serce zamarło choć krew pompuje

bo nie ma ciebie

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarnulkaa

    18 June 2015, 12:29

    piekny..

  • Elizabetta

    5 March 2013, 12:03

    Piękne wersy, choć smutne...

  • AMA

    4 March 2013, 21:57

    naprawdę żal, więc kiedy jest ten bliski człowiek trzeba pielęgnować relację, chwilą ulotną nasze życie...