Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwarcie

Ciszy, interferencji nagły ciąg dalszy,
przenoszony ładunek obwodu dużo słabszy.
Płynie gdzieś w przestworzach, unosi się do góry,
Czeka na błyskawicę, aby przejąć moc od burzy.
Dwa ujemne ładunki, wzajemnie się odpychające,
między nimi zwarcie, błąd, myśli porażające.

Pole siłowe wypełnione powietrzem
uszkodzone nigdy nie trwa wiecznie...

Synchronizacja łez bez izolacji
wytwarzana przez nowe oporniki,
220 Volt podłączone bez gwarancji
niszczy wszystkie stare sterowniki.

Pole siłowe wypełnione powietrzem
uszkodzone nigdy nie trwa wiecznie...

Nieruchoma kukła podłączona do nowej fazy,
10 herców wystarcza do nagłej ekstazy.
Koniec jest bliski, a ja razem z aniołem
stoimy przed kolejnym, ciężkim wyborem.

Czy kukła powstanie z martwych ?
Dla chwil pięknych, a dla innych nic nie wartych ?

Pole siłowe wypełnione powietrzem
uszkodzone nigdy nie trwa wiecznie...

Inspirowane. 14.01.2017

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!