Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotny zachód słońca - miniaturka

Cisza potrafi wsiąkać
w spokój
milczeniem
i nawet obłoki kamienne się stają
na owdowiałym niebie

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Elizabetta

    31 May 2013, 10:18

    Piękne!

  • annak

    30 May 2013, 11:06

    b.ładna miniaturka :) pozdrawiam :)

  • giulietka

    30 May 2013, 11:03

    Kiedy to przeczytałam od razu zobaczyłam w tle niebo nad Szrenicą.
    Pięknie malujesz słowem, Piotr.