Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza....

cisza
mówią ,że błogosławiona
a ona
dławi od środka
wiążąc na supły twoje słowa
cisza
jak białe kartki bez słów
przeraża mnie

cisza
- martwy pocałunek twoich ust

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • katjaa

    21 December 2012, 21:22

    ładnie napisane..

  • słoneczniki

    21 December 2012, 15:17

    Gdy cisza krzyczy kłębiące myśli bolą...