Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taka jak ty

Cisza, zamknięta w szkatułce
Z niewypowiedzianymi słowami
Wokół dłonie, chciwe i zazdrosne
I oczy wpatrzone w pustkę

Miłość twardo śpi
W brudnej pościeli
W dymie papierosów
E papierosów

Jest też uśmiech
Gdzieś, w tańcu z nadzieją
I łzy radości, pryzmaty marzeń
Cisza, dobrze , że jest...

15 708 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • 16 January 2021, 15:46

    Witajcie.
    Jak zawsze czuję się wyjątkowo gdy zwracacie uwagę na moją pisaninę, zastawiając po sobie jakiś ślad.
    Dziękuję i zapraszam do kolejnych wizyt.
    Pozdrawiam Was wszystkich bardzo
    serdecznie.