Menu
Gildia Pióra na Patronite

* czy mogę ...

cisza , widzę strony
spokój a wewnątrz - przemoc
boję się bo jest przemoc mnie - wewnątrz
upadam - "aniele" niesiesz mnie
chwyć - ocal

skrzydła nie pozwól złamać
wygięta
boję się słyszeć ten szept
jestem skrzydłem tych słów
przywróć

nie widzisz tej strony mnie
przypadkiem uchwycenie
zerkaj na te chwile co za nami
a jakie przed

* " światło lustra zwalnia "

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!