Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Cisza

Wciąż znam się
bez wyrazu

Widziałem coś więcej
a byłem nigdzie

Bo myśleć to jak modlić się
a patrzeć to jak uwielbiać

Wierzę w Boga
bo wierzę w miłość

Pozwól jej wydobyć z wnętrza
to co tak czeka aby
narodzić się od nowo

A kiedy rozwinę się już tak
przygotuj mnie na niebo

Będąc gotowy zapragnę
Być tutaj

17 453 wyświetlenia
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!