Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie.

Cisza.
Trudna.
Ciążąca.

Jedno spojrzenie, dotyk, westchnienie.

Cisza.
Coraz gęstsza.
Męcząca.

Wystarczy słowo, półszept, skinienie.

Cisza.
Nie do zniesienia.
Przeszywająca.

Powiedz, że kochasz.

Cisza...

4152 wyświetlenia
37 tekstów
5 obserwujących
  • awatar

    8 January 2011, 21:04

    ładnie wprowadzony nastrój, pozdrawiam