Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza...

ta cisza nie daje mi spać
zaczynam się mocno bać
wolę jak wszędzie jest życie
ciszy nie lubię...skrycie

słyszę pająki wijące nić
i mrówki chodzące pić
korniki chrupiące drzewo

cisza...

niby cicho a ciągle coś się dzieje
komar z mojej krwi się śmieje
mucha bzyczy tu i tam

owad musi zrobić coś
choćby tylko nam na złość

cisza...

a ja sposób na nią mam

puszczam radio i ...

...śpiewam

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • awatar

    1 August 2011, 14:06

    wiersz z zakrętem, ładnie się czyta, pozdrawiam

  • Voyage

    1 August 2011, 11:44

    Ładnie śpiewasz Bajeczko..;)

    pozdrawiam ;)