Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przed Tobą "

Cisza serca
Granat nieba
Boleść nocy
Smutek dnia
Mocy brak
Żebrakiem Ja
Ubogim w uczucia
Bez skrzydeł ptak

Można tak żyć
Kiedy nigdy nic...?
Tęsknoty deszcz
Sama nie wiem
Co, jak, kiedy, gdzie
Może... Ty wiesz...
Kiedy, gdzie, dlaczego
Czy będzie coś z tego?

16.07.2020

281 834 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!