Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezkreśnie

cisza rozwiera mnie
ze wszystkich ukojeń

wtapiam ją
pomiędzy ciernie

chłonąc głębiej
krwiobiegiem

by począć siebie
na nowo

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    7 January 2016, 21:54

    mam ostatnio spokojniejsze nastroje :)
    może stąd..

  • onejka

    7 January 2016, 21:51

    pięknie to napisałaś, pierwsze zdanie na myśl dnia

  • szpulka

    7 January 2016, 21:48

    cisza bywa udręką, kiedy nam się wydaje, że to złoty środek..
    wtedy skrzypi wszystko nawet zamykanie powiek

  • onejka

    7 January 2016, 21:47

    cisza jest balsamem, oby się w niej nie zasiedzieć zbyt długo...

  • szpulka

    7 January 2016, 20:23

    Zamyślasz myśli u mnie, u siebie

    które sobie ułoże a później kto wie ;)

  • funeralofheart

    7 January 2016, 20:21

    Więc, przypadkiem, może i ja kogoś zainspiruję :-D

  • szpulka

    7 January 2016, 20:18

    e tam :P czysty przypadek :)

  • funeralofheart

    7 January 2016, 20:17

    Dziś już nie mogę, więc zrobię to jutro. Widzisz-inspirujesz :-)

  • szpulka

    7 January 2016, 20:09

    Powinieneś swoje słowa opublikować jako myśl.

    :)

  • funeralofheart

    7 January 2016, 19:58

    Powroty do siebie to olśnienia, do których trzeba docierać przez ciemności. Prawda.