Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Cisza
Niedomówienia
Myśli błądzą po zakamarkach umysłu

Zamykasz oczy
Nie pozwalasz łzom spaść na policzki
Oddychasz płytko

Zmęczona
Ubierzesz buty
Narzucisz płaszcz
Uśmiechniesz się blado

Nie jest źle,
Przecież masz siebie.

10 914 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!