Menu
Gildia Pióra na Patronite

slum

cisza
nagle zjawia się deszcz
krople zbiegają
po schodach chmur

pod drzewem
niczyj człowiek
woda wypłakuje mu łzy

z liści spada kropla
w niej topi się owad

tu też nikt nie słyszy
wołania o pomoc...

27 447 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
  • luterin

    2 December 2012, 18:17

    pod drzewem
    niczyj człowiek...
    Zapada w pamięć.