Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Cisza malowana piórem
na pergaminie życia
kreślę białą wstęgę
pomiędzy wierszem a wierszem
nieodkryte serc tajemnice
niepojęta ta chwila
nocnej nostalgii
dwojga dusz oddającej się ciszy

23 962 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!