Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

cisza
kiedy nie krzyczysz
że mnie kochasz

tylko oczy
jakieś takie wyraźniejsze
jakby chciały coś powiedzieć
a nie zdążyły

w tej ciszy
dłoń Twoją puściłam
oddech zgubiłam
podążam
za uderzeniami Twojego serca
naszą ścieżką

3276 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Cris

    6 July 2015, 14:33

    zatrzymałam się...ładny wiersz...pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    2 July 2015, 11:52

    śliczny ...

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    2 July 2015, 00:21

    tą waszą ''ścieżką'' idźcie wspólnie...ładnie napisany wiersz.
    pozdrawiam :)

  • sentymentalna_

    1 July 2015, 22:15

    Dobry wiersz, pozdrawiam!