Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Cisza i ja
Koegzystujemy

Myśli wieszają się z zazdrości
Maleńka szubienica indywidualności

Nagle ta kazała zwać się samotnością
Poczułam strach, gdzie moja cisza zmieszana z wolnością ?

Pewnej ciemności wnikła we mnie cała
cała - despotyczna i zuchwała
Na obcym kawałku podłogi
Odkrywała mnie, aż poczułam się szalona
W szpetnej niemocy
Przestałam czuć siebie w sobie.

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!