Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głuchy krzyk

Cisza.
Głucha, przenikająca, blada
w cierniach strachu.
Pochłaniająca w całości resztki gorącego serca.
Nie zostawiła nic.
Nic do pokochania.
Nic do znienawidzenia.
Wielka czarna rozpacz.
Bezdenna.

381 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Nikaaaa

    8 April 2015, 22:27

    ładny i ciekawy wiersz ;)