Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza wewnątrz mnie....

Cisza głęboko wewnątrz
rozłamuje mnie
mechanizm pod skórą
kieruje mną
ruch w mojej piersi
pragnie to poczuć
czy jesteś tylko złudzeniem?
złam kłamstwo,ugryż pięść
dryfuję poprzez niepewność
wznosząc się ponad chmurami
wreszcie tutaj ...bez strachu.

http://www.youtube.com/watch?v=AY7iDg7OYus

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    13 May 2014, 08:22

    oj tak...zadryfuje i zacumuje:)dzieki za mała wizytę Malusi i Asiusi :)

  • Diamentowa Sól

    12 May 2014, 10:52

    Chwyta za serce, piękny...

  • Malusia_035

    12 May 2014, 09:14

    Piękny :)))

    Ciszy w Sercu pozdrawiam :))

  • RozaR

    12 May 2014, 09:00

    Kiedyś ten statek dodryfuje do krainy łagodności.