Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie lampki wina

Ciii cicho sza......
Całe miasto nocą śpi, a pijemy Ty i ja....
Sza cicho sza .....
Tajemnica nasza niech zostanie nie zdradzona....
Rachunek sumienia niech zrobi za nas noc.....:)

inspirowane"rozmową"

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!