Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aftersun

Ciężarem stóp
Na miliony nic nieznaczących cząstek
Rozgniatam ziemię

Otulona wiatrem
Oddycham krzykiem
Wewnętrznej pustki

Uśmiecham się z bólem
Gdy wyklaskujesz dłońmi
Niezrozumiałe melodie chwil

Milczę układając
Bezsilnie słowa
Zebrane w sercu

Została tylko cisza

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!