Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila

cieszmy się chwilą
zapachem życia
poczuj tą chwilę
zanim zniknę jutro

cieszmy się chwilą
miłość jest wieczna
będę Cię kochał
nawet gdy umrę jutro

cieszmy się chwilą
dźwiękami życia
one nie zamilkną
nawet jeśli zniknę jutro

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • ewelli

    16 February 2015, 12:59

    Tak chwilą żyjmy wtedy łatwiej znosimy złe ładny wiesz

  • mill

    16 February 2015, 00:36

    ...świetne..fisz.....