Menu
Gildia Pióra na Patronite

"...Jeszcze "

Cieszą Nasze spotkania
W tajemniczym ogrodzie
O wschodzie i zachodzie słońca
Gdzie cisza w nas dojrzewa
Miłość rozpromienia świat cały
My zakochani
Jeszcze pierwszą Miłością...kochamy
Na granicy dwóch światów
Ja i Ty...Mój wspaniały Przyjacielu
Szukamy gwiazd spadających
Spadają prosto w nasze ramiona
Dlaczego nie jestem zdziwiona?
Wypowiadamy jedno marzenie
Każdego dnia z czułością ogromną
Od nowa...
Tworząc kolejną historię
Dla przyszłych pokoleń
Toczymy swoje nadzieje po historii kole
Nie poddamy się tak łatwo
Każdego dnia i nocy toczymy boje
Nam się uda - jest Nas dwoje
...
01.03.2021
22:44

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!