Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla I.

cierpliwie podążaj
za cieniem moim
tym co go tak
u progu widujesz
a jeśli zniknę
szukaj dalej
droga do mnie prosta
z serc się składa
rozbitych
skruszonych
złamanych

3951 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • kati75

    8 January 2019, 10:23

    lubie twoje pisanie;-)

  • 7 January 2019, 16:19

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)