Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Są takie wschody..."

Cierpisz wschodem
Tęsknisz zachodem
Słońce wstaje
Pomarańczowe
Dotyka Cię
Ciepło koloru
Spalasz troski
Żyjesz

Z serii: " Ciernie serca"
09.08.2020

281 646 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!