Menu
Gildia Pióra na Patronite

Litania cierpiętnika

Cierpię na chroniczny brak ciepłego koca w zimie
Cierpię na brak kawy o poranku
Ale to dlatego, że cierpię na brak czasu
Cierpię na bezsenność
Na brak pieniędzy
I chyba niedługo będę cierpieć na brak pracy
Cierpię na chęć jedzenia czekolady o północy
Cierpię na brak dobrych filmów w kinie
I dobrej muzyki w radiu
Cierpię, bo mój komputer jest zbyt wolny
I chyba od dziecka cierpię na migrenę
I na chore zatoki
Cierpię na syndrom kobiety o poranku
Kiedy nie mam się w co ubrać
...
I chyba całe to moje życie jest cierpieniem
...
Ale nie zauważałam tego
Dopóki nie zaczęłam cierpieć na samotność

6602 wyświetlenia
92 teksty
2 obserwujących
  • fyrfle

    10 September 2015, 16:15

    A mówią, że Cytaty zdychają.