Menu
Gildia Pióra na Patronite

ulotność chwili

ciepły podmuch
deszczu kropla

i wczoraj
i jutro

a dzisiaj
jaśminem pachnie
mój świat

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    29 July 2015, 12:34

    ładnie...
    pozdrawiam.

  • Ragilia

    5 July 2015, 15:09

    mój chyba też trochę
    uśmiechu:)