Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepło myśl
o mnie
może się zjawię
we śnie

spragniona ramion
bliskości serca
twego dotyku

i opromienię
swoim uśmiechem
nasze spotkanie

ciepło myśl o mnie

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Naja

    31 August 2017, 21:10

    Subtelne, ciepłe, ładne :-)))