Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

ciepłe ciężkie powietrze
w noce bezchmurne, bezwietrzne
staje się gęstsze
jak wtedy
i rozrywa wnętrze

znów nie chce
znów tęsknie
ja dla Ciebie w noce bezwietrzne

440 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący